2012-02-29

På dagen som bara finns vart 4:e år så tog jag mig upp till stiftsgården Undersvik i tjänsten. Detta för att fixa och få mig en översyn hur deras datapark ser ut i dagsläget.

Gävle

Jag åker alltid tåg om det går. På denna resa så var det byte i Gävle.

2012-02-29

Holmsveden hade denna mysiga värmehytt för oss resenärer.

120229_uvik04

Det är såsom det ser ut faktiskt.

Det fanns en stund på denna tågresa då jag i djupet av mitt väsen kände en sådan tacksamhet över att vara så privilegierad som jag faktiskt är. En glädje över att få vara med och se allt detta fantastiska som vi många gånger bara svischar förbi. När den insikten kommer så är tårarna nästan där också.

120229_uvik06

Så skönt att sova ensam och kunna välja nederslafen.. (;-)

2012-02-29

Datorerna var verkligen i behov av “omvårdnad”. Det tog en väldans tid att få dem i trim och ännu är jag inte riktigt färdig.

Dessa fina änglar finns till salu. Jag är sugen på att ta med åtminstone en hem till förorten.

En massa termosar som ska laddas på morgonen för de skidsugna ungdomarna. Häruppe är det Järvsöbacken som gäller.

2012-02-29

Det här gillar jag. Avslappnat värre… (;-)

2012-02-29

Pensionär Kroon var också på plats eftersom han ska ha en kurs under torsdagen. Vi tittade på en film om stiftsgårdens första grundare Carl-Adolf Murray. 98 år gammal så berättade han om sitt liv och det var en väldigt fin film som kommer att sändas på TV senare.

I morse, tidigt som sjuttsingen, så spelade jag in denna lilla snutt!