Vi åkte bara förbi Harrods den här gången!

Harrods såg vi bara från turistbussen den här gången. Även om vi hade gått in så hade jag inte shoppat någonting eftersom priserna ligger på en nivå där jag aldrig har råd med något annat än ett gem.

Men för övrigt så shoppade jag ovanligt mycket för att vara mig på den här resan till London. Mitt resesällskap uppmuntrade mig en del, det måste erkännas.

Inne på Primark

Deras största shoppingställe heter Primark som jag aldrig hade hört talas om tidigare. De sa att där fanns det mycket kläder till bra priser. De hade rätt. Vi återvände dit flera gånger för att kolla och handla. Även jag. Stället låg ganska nära vårt hotell och till en sidogata från Oxford Street, adress 41 West Street.

Primark

Stort som sjuttsingen är det! Det kändes som om allt fanns på Primark. Jag rekommenderar verkligen ett besök på Primark till dig som ska till London.

Selfridge

Vi var givetvis på andra shoppingställen. Här står jag utanför Selfridges.

Inne på Selfridges

Inne på Selfridges. Inte riktigt min bag om man säger som så. Kul att titta på allt men i lagom dos.

Storshopparen himself. Kolla vad jag drog med mig hem till Sverige och förorten!

1202_londonshopp7

Jag hade till och med lite pengar kvar när jag kom hem. Det händer aldrig annars. Du som kan dina englandskunskaper i pund, hur mycket hade jag exakt med mig hem? Hemligt pris… (;-)