Vad glad jag är… FAN vad glad jag är… tänk hur en dag kan bli på ett helt annat sätt än jag trodde från början.

Att få tag i en Madonnabiljett via Ticnet fanns inte i min sinnevärld utan jag var helt inställd på att få köpa från de som säljer i andra hand där summorna är både två- och tre gånger ursprungspriset. Tänkte inte ens försöka idag att få en biljett med förra gången i minnet. Då höll jag på en hel förmiddag utan att lyckas.

Så jag kommer till jobbet och då berättar Gunilla att hon sitter i kö för en biljett. Men du ska väl inte gå frågar jag? Nej, jag ska hjälpa dig säger hon. Tala om snäll arbetskamrat. Hon sitter kanske i en halvtimme då hon kommer in, men precis då får jag telefon och det drar ut på tiden. Jag sitter i mitt rum och hon i sitt och tillslut så tvingas hon att välja biljett åt mig (de håller bara platsen i 5 min sen åker man ur). När mitt samtal var slut så visade hon den plats hon valt, men den ville jag inte ha. Det var visserligen en bättre läktarplats än förra gången, men jag har bestämt mig att denna gång så SKA jag vara i den så kallade Golden Circle (ståplatser) för att verkligen komma nära The Queen of Pop!

Då försökte vi ändra biljett vilket slutar med att Gunilla åkte ur och var tvungen att börja om från början. Jag hade samtidigt lite tidigare också ställt mig i kö. Jag bannade allt och var säker på att det inte var meningen att jag skulle få en biljett via Ticnet.

Men sen hände det som jag inte trodde skulle hända. Moi kom in och jag valde Golden Circle-biljett fast mitt problem var att jag just nu inte har täckning för en biljett. Men jag blev så till mig att jag ändå testade men det gick ju inte. Gunilla kom då farandes med sina kortkoder för att hjälpa mig men det gick inte heller eftersom hon behövde ange ett lösenord. Man har ju bara 5 minuter på sig som sagt och jag kände att FAN ska jag inte få denna biljett nu?! Så både jag och Gunilla ropade efter Eva. Eva sitter i samma länga som oss och hon kommer rusande med sitt kort. Jag satt och svettades och tänkte att nu går tiden ut, nu är det kört… vi knappade in hennes uppgifter och tryckte på bekräfta efter en tid som kändes som många minuter.

Madonna på Super Bowl

Det fungerade och biljetten är min nu med hjälp av Gunilla och Eva. Vilka tjejer, va?!

MIN Madonnabiljett!

FATTA! Jag får en ny chans att se Madonna. En ny jävla chans att få se henne på riktigt nära håll. Det trodde jag aldrig när denna dag började och skulle det ske så skulle jag få betala tusentals kronor för en sådan biljett. Men nu har jag en biljett till ordinarie pris! Så häftigt och så coolt!

TACK Gunilla och Eva! Jag är väldigt glad och tacksam över er hjälp och ert engagemang i detta. Det fina är också att jag sedan tidigare har hotell klart. Blev tipsad att boka långt innan även om inte biljetten var klar.

Vad glad jag är alltså…