Mitt minne när det gäller mat & dryck gällande resan till London är väl inte det bästa. När vi kom dit så käkade vi på KFC och det gjorde vi även en lunch till. Första gången för mig och helt ok.

Ett pastaställe som vi återkom till ett par svängar var ju det stället som fick ersätta Mazemissen. Det heter Prezzo och är tillfälligt flyttat på grund av byggarbeten så det ser inte ut som på bilderna. Men maten!! Den smakade superb och vi återkom som sagt dit ett par gånger. Penne Rigate (heter det så?) med gröna oliver (som inte alls såg ut som de i Sverige) som smakade helt underbart. Tänker på dem fortfarande ibland. Undras jag om de finns i Sverige någonstans?

På lördagen så åt vi i Soho på ett ställe som jag inte minns namnet på. Maten var koreansk (?!) men inte hjälpte det, inga avtryck på mig. Där var det annat som jag tittade på… (;-)

När det gäller ölen så var det både ris och ros. Den första jag drack var ett ryskt märke som jag har för mig som hette Baltica och den smakade blask.. inget vidare, men den nästa:

Newcastle Brown Ale var så där mustigt och smakrikt som jag gillar. Så den gick i repris några svängar. Sen minns jag också den kvällens om ena L:et beställde cider åt mig. Jag som AVSKYR cider, men hon “tog fel”… den var inget vidare men att kast bort den fanns liksom inte på min karta, snål som jag är… Guinness tog jag mig också några.

Det fanns många trevliga själar i London

Men just mat & dryck i London är det ju så mycket att välja på. Jag minns faktiskt inte vad alla ställen hette som vi “slank in” på under dagarna. Men det var så mysigt och känslan går inte att beskriva hur trevligt det var. Trevliga människor, man slängde ett ord här och där och bara mös tillsammans.

Las Vegas-ordspråket avslutar vi med: What happens in Las Vegas, stays in Las Vegas! Fast då utbytt med London dårå förstås, fast det begriper väl ni mina kloka läsare.