London 2012 – Arlanda

Fika på Arlanda innan flygresan

Tror ni att jag har slut på bilder från min resa till London? Nej, nej… jag tog nästan 240 bilder och har väl lagt ut en tredjedel av dem, en del här och vissa andra på min Facebooksida. Alla kommer jag inte att lägga givetvis. En liten privat sfär har även jag fast många inte tror det. Men några till vill jag ha på bloggen min… vi tar det från början:

Gick upp okristligt tidigt för att ta Upptåget mot Arlanda. Där mötte dubbel L:en upp. Här sitter vi på flygplatsen incheckade och klara. Klockan visar ca 6 på morgonen och jag dricker dagens första kopp fika med en liten fralla till hutlösa priser.

Var inte så nervig trots allt eftersom jag längtat så mycket efter denna resa. Att liksom utan något större ansvar än för någon annan än mig själv få bege mig till min älsklingsstad.