Robert Jacobsson startade hashtaggen #homoriot igår på Twitter. Den är fantastiskt på alla sätt och vis. Underbara, tänkvärda och sorgliga tweets i en salig blandning.

Jag har tweetat följande i taggen om mina egna tankar:

Gillar själv killar, men det tog lång tid innan jag vågade stå för det och då främst inför mig själv. Att få läsa #homoriot är stort!

Min pappa kunde aldrig acceptera mig. Fjolla och hån så fort han kom åt. Tog tid att förstå att även jag är värd något. #homoriot

Ett tag så kunde jag inte prata om homosexuella vid fikat på jobbet. Var så rädd för vad folk skulle tycka om jag blev "avslöjad". #homoriot

Det är mycket lättare för mig att säga att jag älskar alla människor. Inte att jag gillar killar! Och för det hatar jag mig själv. #homoriot

Det är nästan så att jag la mig i garderoben igen – för att det är enklast så. Så kom #homoriot – befrielse att läsa att vi är fler!

Jag ber inte att alla ska läsa #homoriot och tycka det är intressant, men attityden att inte ens "stå ut" med haschtaggen, då avföljer jag!

Sen har jag hejat på, ifrågasatt och engagerat mig så pass att jag höll på att missa min tandoperation. Den kommer i en senare post.

I november 2011 så skrev jag en post med namnet Din jävla bög om mina erfarenheter.

Relaterat hittills:
Svenska Dagbladet – Erfarenheter från HBTQ-Sverige sprids på Twitter
Sveriges Radio – Robert startade #homoriot
Dagens Nyheter – “Jävligt trött på att HBTQ-frågor ses som en bisak”