Det blev jobb idag och dagen bara svischade förbi. Fullt ös och dessutom nya saker på ingång.

iPad på G

Ett gäng iPad 2 ska registreras och sen ut till användare för att testas, däribland datasamordnaren himself. Min första tanke är att det är en förväxt iPhone som jag nu ska testa. (;-) Den var inget svår att få igång men det jag saknar är ett bra ordbehandlingsprogram och drömmen vore ju att hitta något som är kompatibelt med Office-familjen. Men jag ska försöka att testa den med öppet sinne under några dagar.

Jag har ju dessutom fått in ett gäng med bärbara HP-datorer som ska ut till användare som bara längtar efter nya datorer. De byts ungefär vart 4:e år.

2012-02-01

Det kanske inte ser så stökigt ut för många, men för mig känns det som om hela kontoret mitt är belamrat med datorer, skärmar, läsplattor, väskor, handledningslitteratur och jag vet inte allt. Allt fick inte plats på bilden… (;-)

IMG_1077

Men detta är en av de roligaste delarna i mitt jobb. De flesta är så positiva över att få något nytt och det är skillnad mot vardagens felanmälningar och fixningar som ibland blir lite mycket för oss alla inblandade. Det gäller bara att inte stressa upp sig och det är viktigt att ta en sak i taget. Bra träning för mig.