Tänkte att jag inte skulle bry mig om Anna Wahlgren och det hennes dotter Felicia Feldt nu skrivit eftersom jag inte är ett dugg förvånad. Jag menar, att se Anna Wahlgren på TV räcker ju för att se att hon faktiskt är ganska auktoritär och pågåig. Jag och min familj har aldrig ens tittat åt hennes råd och så kallade expertböcker eftersom vi kände att det inte passade oss. Och titta! Vi har fått fina barn ändå! (;-)

För det är ju så att Anna Wahlgren har ju alltid varit auktoritär i media.

Att detta avslöjande tog så pass lång tid är ju lite förvånande i sig, men barn är ju alltid lojala mot sina föräldrar. Nu har jag inte läst boken, men dock recensioner av den och Felicia Feldt är inte nådig mot sin mor. Hon är modig, Felicia Feldt som vågar berätta sanningen om hur hon uppfattade sin barndom. Om sin egen mor som drack, straffade fysiskt och inte alls var som media skrev. Stort mod!

Hon skriver bland annat:

Ljuden, lukterna, män som onanerar framför dem, män som kryper ner i flickornas sängar.

Anna Wahlgren blir rasande och släpar ut dem ur rummet, men nästa morgon sitter de där vid frukostbordet som om ingenting hänt.

Spriten och vinet flödar i det Wahlgrenska hemmet, men maten är det illa ställt med. En period läggs barnen in på lasarett och får äta upp sig. Och så dessa ständiga flyttar: 19 adresser på 18 år

felicia-feldt

Vet inte vad jag ska säga egentligen mer än att jag inte är förvånad.