Louise Hoffsten ägde slottet

Louise Hoffsten

Att se Louise Hoffsten som huvudperson i kvällens Stjärnorna på slottet var en fantastisk TV-upplevelse. Jag är fortfarande rörd över programmet och alla de känslor hon visade fram och som nådde in i mitt eget hjärta. [Facebooksida]

Hon berättade om sin smärtsamma skilsmässa som kom i samband med hennes MS-diagnos. Hon berättade om livet som vände med en ny kärlek som är mannen i hennes liv och barnet de fick tillsammans. Allt med en sådan känsla som bara gick rakt in. Skratt, gråt, glädje, sorg och hopp i salig blandning.

Fantastiskt är det enda jag kan säga. Hon är en stor människa.

Ett av de bästa Stjärnorna på slottet som jag sett! Kolla in det själv här på SVT Play.

4 svar till “Louise Hoffsten ägde slottet”

  1. Tette: Men det var ju just det jag gillade igår, att hon visade både smärta och glädje. Ett program kan ju vara bra utifrån olika aspekter och även om det är jobbigt ibland. För mig var gårdagens program just så och jag blev väldigt berörd av henne. Musikaliskt så är det plattan från 2007 ”Så speciell” som jag gillar bäst. Låten ”Lämna mig varsamt” har betytt mycket för mig. Kram igen dårå… (;-)

  2. Jag gillar Hoffsten skarpt – hennes musik framför allt – personen Louise har jag inte analyserat. Sjunger/spelar själv en hög av hennes låtar, när jag har livespelningar. Känner dock inte riktigt som dig angående gårdagens program. Jag tyckte nästan det var smärtsamt att se hur mycket sorg som ryms inom henne. Och ATT det syns så väl utåt. Har inte upplevt henne så enormt själstärd tidigare, som jag gjorde igår. Men jag älskar hennes musikaliska nerv och många av hennes låtar!

    Kram!/Tette.

  3. Missade det tyvärr, såg gladiatorerna istället. Men när hår reprisen, vet du det?

Kommentarsfunktionen är stängd.