Tjurgubbe! Feministiskt initiativs välgörare Benny Andersson vill ta ner skyltenArlanda. Han har blivit hedrad av Stockholm att finnas som porträtt på Sveriges största flygplats. Något som möter turister när de kommer till Sverige, och att få en sådan position är få svenskar förundrat.

Hans argument är tramsigt tycker jag. Han tycker att de beslutande politikerna i Stockholm ska “ta reson” eftersom beslutet att driva frågan vidare om ombygge av Slussen klubbades igenom för några dagar sedan. I demokratisk anda eftersom förslaget hade en majoritet.

Så vem är det som ska ta reson egentligen?

Gubben har ju drabbats av hybris. Fast jag tycker ju att porträttet på Andersson ska tas ner i och med hans agerande. En sådan tjurgubbe med antidemokratiska tankar ska ju inte visas upp som framstående svenskar vid Arlanda.