Paul McCartney 10 december i Globen

Snart är det bara en vecka kvar tills legenden Paul McCartney kommer till Sverige och Globen. Jag och yngsta dottern ska dit och det blir mycket spännande. Jag har faktiskt sett honom tidigare nämligen den 29 september 1989 då han spelade på Isstadion i Stockholm.

Jag har alltid gillat Paul McCartney och har många skivor med honom. Den jag gillar bäst är Tug of war från 1982. Under 80-talet var han störst för mig med många fina låtar.

Med start nu på lördag så kommer jag att skriva om ex-beatlen i en post varje dag. För att räkna ner till den stora konserten på Globen den 10 december kl 20:00. Jag och yngsta dottern har fixat övernattning eftersom sista tåget hem går redan 23:15. Paul McCartney spelar i tre timmar och ger oss 37 låtar. Mycket generöst! Det innebär att konserten slutar 23:00, vilket betyder att vi inte hinner hem med sista tåget.

Men vad gör det, när man ska få se en av de största legenderna inom musiken idag!

Omslag program 1989
Så här såg omslaget ut till programmet 1989 som jag fortfarande har kvar.

Senaste spellistan från Paris den 30 november 2011