Brightman & stillheten

Sarah Brightman

Sitter och spisar Sarah Brightman. Vilken känsla hon har i vissa melodier. Sugande, underbart och det får mig att tänka på det ljusa i livet och de vackra tankar som finns där någonstans. Hon får mig också att gråta. Riktigt varför vet jag inte men melodin This love har en sådan otrolig känsla i sig att det liksom inte går att låta bli.

En fin illustration av låten hittade jag på YouTube:

Från Brokeback Mountain. Musik: Sarah Brightman “This love”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har sett henne live en gång. Minns bara att vi satt åt pipan för långt bort och att vi inte såg mycket. Musiken var fin, men vi hade lika gärna kunnat sitta i vardagsrummet och lyssna på henne. Måste väl vara en 10 år sedan eller så…

Semester utan att göra någonting. Det kan ju också vara semester. Regn ute så det gör väl inte så mycket. Måendet beskrivs mer ingående i det låsta inlägget (pekar neråt). Jag vill inte berätta allt för alla längre. Varför ska jag det?

I morgon måste jag ut i alla fall. Maten är slut.

3 svar till “Brightman & stillheten”

 1. Hejsan Jerry.. jaa det regnar ju idag och gjort det halva dagen.. hehehe
  Och helt okej för mig.. har absolut inga problem som helst med regn.
  Man måste alltid tänka positivt.. regn får ju naturen att må bra. 😉
  Och det där med.. ”inte berätta allt för alla längre”.. helt okej det oxå..
  För varför ska du..?? Tycker det e toppen bra bara att du delar med dig till vissa.
  När det gäller mig själv på den punkten.. så har jag inte ens några behov utav att läsa dina inlägg med lösenord och därför frågar jag inte ens om lösenordet.
  Så.. kära Jerry.. vet att din semester snart börjar ta slut.. nästa vecka eller?
  Önskar jag dig en riktigt fin och mysig fortsatt semester och ta vara på den.

  Massa kramar.. ♥ ♥ ♥

 2. Är också fascinerad av Sarah Brightman. Otrolig röst. Har inte lyssnat på henne på ett tag, men har just startat en sökning på Spotify.

Kommentarsfunktionen är stängd.