Besök i Västerås

Idag besökte jag och en kollega Västerås och dess stiftskansli:

En liten undran har jag, som jag såg nu när jag bearbetade bilden, heter det inte stiftskansliet med s? Så stavar vi i alla fall…

Anledningen till vårt besök var Facebook. De ligger i framkant medans vårat stift inte riktigt har kommit igång. Det var väldigt intressant att höra deras synpunkter och hur de ser på detta med sociala medier. De har valt en helt annan väg än vad vi gjort. Hittills i alla fall. Förhoppningsvis så kastar sig även Uppsala stift nu ut på Facebook. En första testyta kommer att bli Teologifestivalen, och sidan är i ett uppbyggnadsskede just nu.

Vi lunchade på Falkenbergska kvarnen och både service och smak var superb.

Svartån visade ett ganska lågt flöde och många stenar var synliga.

På väg tillbaka till kansliet och vår bil.

Tillbaka på vårt eget kansli. Solen tittar fram.

Många tankar far i huvudet på mig. Fast de behåller jag för mig själv. Dagen har varit lång och middag blev det först vid 20-tiden ikväll. Nu ska jag bara ligga…  …ner…

Ett svar till “Besök i Västerås”

Kommentarsfunktionen är stängd.