Datordöd & chinalunch

Det första som möter mig när jag kommer till jobbet idag:

En rivstart på dagen och det var bara att spotta i nävarna och köra. Fläkten hade pajat och fixades under dagen.

Fatou och jag lunchade ånyo. Det är många ord som vill ut från oss båda och att ventilera tillsammans med henne är väldigt givande för mig.

Det är roligt att träffa henne eftersom jag upplever henne som chosefri och rak i sitt sätt gentemot mig.

Jag behöver sådana personer omkring mig och frågan under dagens träff om när jag söp till senast var så befriande och lite ställd blev jag allt…men jag gillart!

Nu ska jag lägga mig raklång i min nya soffa och bara njuta! Lunchen vi åt var så mäktig att jag hoppar över middag idag.

5 svar till “Datordöd & chinalunch”

  1. Alltså, det här med att vara ”jobbig” var menat på ett kärleksfullt sätt. Jag mår bra av människor som inte stryker mig medhårs, som ställer frågor som knappt någon vågar. Det är kärlek och det är modigt! Dessutom gillar jag att Fatou inte frågade när du drack senast, hon använder det mer sanningsenliga ordet ”söp”, i mitt fall handlade det inte om att sippa på ett glas vin. 😉 Nyttigt för mig att möta en anhörig och en person som jag inte kan lura. Heja Fatou! Kram till dig Jerry!

  2. Tofflan: Jag gillar henne.

    Nurse Rached: Men för mig är hon inte jobbig, utan ”uppfriskande” och vi pratar som om vi aldrig gjort annat med varandra. En bra känsla.

    Tonårsmorsa: Jag åt lite nötter men någon mat blev det då inte. Jag åt och åt och pratade och ett tag var jag nog inte riktigt medveten om vad jag åt. Nej, det är precis tvärtom, jag gillar din direkthet, fortsätt så… tänk vad bra det är med direktkommunikation med varandra och inte genom andra. Man får ju en helt annan bild då. Så känner jag när jag träffar dig och jag hoppas att det blir många fler gånger.

  3. Det är bra för mig att träffa människor som ställer raka frågor. Få vågar, det är bra att sådana jobbiga typer som Fatou finns i våra liv! Kram! 😉

  4. Tack för trevligt lunchsällskap! Jag fick i mig en hel våffla på kvällen. Men mer än så gick inte ner…! Tur du inte tog illa vid dig av min direkthet!

Kommentarsfunktionen är stängd.