Mycke andligt idag

Avstämningsmöte som gick väldigt bra. Men ändå så känns det tomt. För nu är jag helt själv igen utan någon som helst kontroll från något håll. Vilket både är bra och jobbigt för mig. Men mest bra eftersom jag nu vet att det är jag som har valen.

Jag berättade helt ärligt om de gånger återfallen kommit. Min terapeut fyllde i och berättade om hur hon såg på mig och överterapeuten eller vad jag ska säga tyckte efter detta att det var dags att släppa mig. Så det kan gå… (;-)

Visst mår jag bättre idag än tidigare. Det går inte riktigt att sätta ord på det, men jag känner mig tryggare med mig själv på något vis.

En märklig händelse inträffade sedan med en försäljare som jag på nåder träffade. Jag brukar hålla dem kort i vanliga fall. Fast den här killen är slug på något vis och lyckas linda mig runt sitt finger. Och nej, det handlar inte om det du nu tänker… (;-) utan det är på något annat sätt som jag inte kan förklara. Men i alla fall, efter det att han hade visat sina produkter, så började vi prata lite allmänt om mående och detta med att hitta sig själv och inte dras med i dagens höga och ibland för stressiga tempo. Han vill visa mig en länk och berättar att han är väldigt sugen på att ta hjälp av den killen. Jag häpnar lite när jag ser vem det är och vilken inriktning som det är på dessa kurser. Då kändes det som ett menat sammanträffande och att jag själv skulle våga lite mer och kanske själv ta kontakt med denna person. Hans sida heter Själens Krigare och du hittar den här!

Tidigare i morse så hade jag ett ganska djupt samtal med en arbetskamrat om regression, själavandring och om artikeln om mig i Aftonbladet Härligt hemma! Mycke andligt idag…

2 svar till “Mycke andligt idag”

  1. Zigge: Jag har alltid varit styrd av andra i någon form. Tack ändå för råd och ord. Jag tränar nu i att klara mig själv, med skiftande framgång. Jag fortsätter kämpa!

  2. Jo ett gott råd i all välmening alltså, man kan vara rätt skör och lättpåverkad när man tar sig ur /tagit sig ur missbruk eller högkonsumtion eller hur man vill uttrycka det och då kan det vara bra att tänka tre gånger innan man överlämnar sig åt såna här själasörjare (kollade länken, tycker du ska vara lite på din vakt faktiskt).
    Inte illa ment alltså, men det finns människor som gillar att skaffa sig makt över andra, om det nu handlar om att försöka plocka av dem pengar eller bara tillfredsställelsen i att styra över någons tankar. jag tyckte att det kändes lite så på den där hemsidan. Men jag kan förstås ha fel också.
    Fortsätt kämpa!

Kommentarsfunktionen är stängd.