Artikel om mamma i Aftonbladet

Idag så publicerade Aftonbladet den artikel de gjorde med mig för ett tag sedan:Jerry, 44: Jag fick besök från "andra sidan"...
Först med en liten “teaser” högst uppe på framsidan i deras bilaga Härligt hemma!Artikel med bild
Sen en artikel med bild på sidan 43. Jag är nöjd med orden och hur det framställs.

Det började med att reportern Karin Grahn Wetter mejlade mig och frågade om jag hade någon paranormal upplevelse att dela med mig av. Hon hade hittat min blogg och direkt så tänkte jag på mitt möte med min mamma, ett halvår efter hennes död.

Vi var i kontakt med varandra några svängar och även syrran ställde upp och berättade sin del i historien. En historia som för mig är en sanning och som för mig har förändrat mitt sätt att se på detta med livet och döden.

Om de lägger upp artikeln även på deras webbplats så kommer det en länk.

3 svar till “Artikel om mamma i Aftonbladet”

Kommentarsfunktionen är stängd.