Blandat med bilder & ord

Har tagit en del bilder den sista tiden som jag inte lagt ut på bloggen. Här kommer några smakprov med lite aktuella kommentarer.
1008_01
Jag tycker det är lite häftigt att hitta sådana här skyltar idag. Det var ju något som var framtiden när jag var liten och nu är vi där. Elbilarna kommer ju alltmer och nu finns det laddningsstationer för dem. Häftigt tycker jag! 
1008_02
En dag i augusti tog jag och Ellet en promenad i ett helt nytt område i byn. Där finns alla varianter på hus och kostnadslägena är säkert milsvida. Vi konstaterade dock att det är mycket kvar för att det ska kännas som en egen liten del av byn. Väldigt stora tomma ytor fortfarande. 
1008_03
Ellet älskar tabeller och sådant. En dag tog vi oss till centralstationen ånyo och han älskar att sitta där och kolla in när tågen kommer. Men att vara med på bild, det var han inte så sugen på just när jag tog den här bilden.
1008_04
Kommer jag någonsin att få säga de här orden? En kväll så tog jag bilden och funderade i de banorna. Givetvis när jag var ensam och inte hade barnen. Det är då de djupa tankarna kommer.1008_05
Gillar inte reklam som kommer med posten. Fy! All reklam som kommer i brevlådan var ju drösvis på den tiden jag inte var ensam. När jag flyttade till eget så kom dessa lappar upp. Tyvärr så får jag politisk reklam nu och det gillar jag inte heller. Det åker direkt i insamlingskassen.1008_06
Guldklimpen och jag möblerade om i hans rum. Det blev riktigt bra och på måndag kommer han hit igen och ska få leka i detta i skarpt läge så att säga. 1008_07
Kungsängen i Uppsala. De bygger som galningar och det kommer upp fler och fler hus. Jag vet inte vad det är, men jag tilltalas av det nybyggda och rena på något vis. Det är häftigt att gå i området och bara titta på allt de nya som ploppar upp…1008_08
Längst delar av Fyrisån så har de gjort om väldigt fint tycker jag. Man kan gå långa sträckor nära vattnet. Snyggt gjort!
1008_09 
På en del ställen så finns det sådana här sittplatser. Ja, jag är imponerad och gillart!1008_10
Ser ni brevlådan? Det verkar vara fast boende som bor i denna husbåt. Tala om gung dygnet runt.

Ett svar till “Blandat med bilder & ord”

Kommentarsfunktionen är stängd.