Persiennfiasko & tidningsintervju

Jodå, jag fick upp persiennen och det gick väl sådär, men jag kunde inte veckla ut den och jag fattade fan inte på beskrivningen från IKEA hur man skulle göra. Ena sidan släppte men inte den andra… och när minuter blev en timme då tappade jag tålamodet totalt och då menar jag totalt. Tillslut så chansade jag och klippte till och det bara rasslade till och det slutade på detta sätt:
Ja, skratta ni! 
Ja, ni ser ju på bilden att det gick käpprätt åt helvete… och nu är jag så less på persienner och beskrivningar som jag inte begriper mig på. Nu känner jag bara för att ta en svart filt och spika upp den över hela fönstret!! Vi kanske kan bygga en koja av träbitarna eller varför inte bränna upp skiten på baksidan?

En betydligt roligare sak hände tidigare på dagen. Jag fick ett mejl från en av landets största tidningar och de ville intervjua mig om ett ämne som engagerar många. Först tvekade jag eftersom det är ganska utlämnande att prata om just detta, men efter en promenad där för- och nackdelar virvlade i skallen på mig så tackade jag ja. Reportern ringde upp och jag berättade…. jag ska givetvis få se texten innan den publiceras. Två bilder som jag gillar på mig själv bifogade jag till reportern. Jag lovar, jag berättar mer när det gått i tryck och finns att läsa.

Tofflan däremot skrev STORT om den lilla insändaren som UNT publicerade av mig idag. Kolla här!

Annars så har det varit en bra onsdag, både på jobbet och nu på kvällen om vi stryker detta med persiennfiaskot.. (;-)

Uppdaterat:
Linn, min fina dotter fixade persiennen. Den funkar nu och hon är ju bara för duktig Tålamod som en liten krumelur… (;-)

5 svar till “Persiennfiasko & tidningsintervju”

Kommentarsfunktionen är stängd.