Vilja gånger tusen

Idag har jag gått på vilja. När det gäller flera saker och jag måste säga att när jag nu kommit hem, dragit in madrassen i vardagsrummet och kollar TV, så är jag stolt över mig själv. Viljan finns där nu och det kommer att bära mig långt.

Det kan skifta på timmar, det erkänner jag. Men jag tog mig till jobbet i morse även om halsen var som torftigt sandpapper och att svälja var ingen lek. Men precis som igår, så tinar gubben upp och jag köpte mig en av de fantastiska smörgåsar som N gör på jobbet i kombination med en massa kaffe och vips så var jag på banan. Även idag.

Måste också berätta att på smörgåsen så låg det en skiva äpple. Normalt sätt så skulle jag ta bort den eftersom jag tidigare varit allergisk. Tidigare i somras så åt jag lite äpple utan reaktion, men ändå så har jag varit försiktig. Fast nu tänkte jag testa igen och det gick ju hur bra som helst. Jag har ju två egna äppelträd och jag ska våga mig på att äta ett äpple i år som jag skalar innan.

Livet är ju nu, men ibland känns det som om jag går och väntar på någonting. Det är en jobbig känsla.

När jag var på väg hem från den lokala butiken så såg jag lite av det underbara som naturen kan erbjuda. Jag försökte fota det gröna och solen som tittade fram därborta vid vägens ände, ja, vet inte om jag lyckades:
100901
Sen måste jag också säga att augusti börjar för mig bli en riktigt dålig månad. I år var det likgiltigt och jävligt deprimerande och hade jag inte ungarna så… sen är ju augusti numera förknippat med smärta och ensamhet för mig av andra anledningar.  Svekets månad. Jag som älskade augusti som yngre. Tänk vad det kan förändras. Lite skrämmande.

Ett svar till “Vilja gånger tusen”

Kommentarsfunktionen är stängd.