Ord en fredag

I morse när jag vaknade så hade jag ont i halsen och lite förkylningskänning. Direkt så kände jag att sjuk ska jag inte bli. Jag har klarat mig så länge nu och vill att det så ska det förbli. På bussen på väg till jobbet så affirmerade jag som en galning. Positiva grejor bara! Nu när jag sitter här på kvällskvisten så känner jag ingenting längre. Och då har jag bara försökt att under dagen tänka positivt och att jag inte är sjuk.

Jag vill ju tro att jag kan påverka mitt mående, även det kroppsliga. Vi säger att det är så. För annars så var detta en kortförkylning som heter duga. Några timmar bara. Det jag också kämpar för är att min svit utan sjukdagar på jobbet ska fortsätta. Jag har nu jobbat nästan 14 månader utan en enda sjukdag. Det känns bra.

Skörd av svamp för några år sedan.

Tyvärr så mår ju nära och kära inte så bra just nu. Jag försöker vara ett så bra stöd jag bara kan, utan att för den skull tränga mig på för mycket. I morgon ska jag träffa Anna och barnen för fika och kanske en liten tur i skogen, där vi ska kolla efter svamp. Förr om åren så hittade vi en del kantareller på ett ställe och tänk dig en smörstekt kantarellsmörgås till kvällen. Mmmm….

Fredagskvällen blir lugn. Har köpt lite gotta som jag ska snaska på.

Ett svar till “Ord en fredag”

  1. Hoppas du inte blir sjuk nu! C-vitamin, vet du… 😉

    Se nu till att ni inte hittar några giftsvampar bara, som Anna TROR att vi gjorde förra året. Bara det att vi överlevde… Det var nog skrämselpropaganda, för det kom från ett håll där skitsnacket om mig har varit tämligen omfattande!.. 😉

    Kram och ha en bra fredagskväll, ät ditt gotta och vila efter arbetsveckan!

Kommentarsfunktionen är stängd.