Svek & glädje

Vilken dag detta blev. På alla sätt och vis i den känslomässiga karusell som jag alltför ofta hamnar i. Förmiddagen gick i svekets tecken. Blev så ledsen och sen förbannad när jag förstod att jag blivit sviken trots löfte om raka puckar. Det är inte så att jag klarar sanningen, men när man säger en sak till mig och jag sen upptäcker att det är precis tvärtom, då blir jag jävligt ledsen. Nu känner jag bara förakt och ilska. Tyvärr så spiller det över på mig själv och jag har svårt att se att jag är värd någonting överhuvudtaget. Många flashbacks från 2007 har farit runt och jag har haft impulser att göra dumheter.

Fast jag har bara en väg att vandra nu om jag vill vidare. Och det vill jag! Jag kanske skriver mer om detta i en låst post lite senare. För att skriva av mig och verkligen berätta hela historien för den som vill läsa. Ja, hujedamej säger jag bara…

Till någonting mycket roligare! Anna, Frida och jag åkte iväg på ett möte. Det var positivt och kändes så bra och vi har kämpat så för att vår dotter ska få börja i den här skolan. Så nu på fredag drar det igång och jag hoppas så att det kommer att kännas bra för henne. Det är glädje i mitt hjärta. Det jag fokuserar på. Det finns mycket att säga om detta också, men det vill jag inte göra eftersom det inte handlar om mig själv. Kan bara säga att håller man käften och fogar sig, då händer det ingenting!
IMAG0909 
Kom tillbaka lagom till eftermiddagsfikat. Det bjöds på tårta. Den satt bra eftersom jag inte ätit någon lunch idag. En anställd bjöd eftersom det var dags för pension.

Nej, nu ska jag borsta av mig vissa känslor, gå vidare och intala mig själv att jag är värd någonting mycket bättre. Så det så!

5 svar till “Svek & glädje”

 1. Nina: Tack, det var snälla ord. Precis så är det, en kedja startas och fler känslor kommer upp i ljuset. För de måste komma upp, man måste våga känna även om det gör ont.

  Carina: Tack, det var en resa detta, men det gick bra tillslut. Jag gör allt för mina barn. Kram tillbaka.

  Josefina: Tack, det var snällt sagt av dig. Jag försöker förtvivlat gå vidare. Kämpar på. Kram tillbaka.

  Tofflan: Att Frida fick börja på den skola vi ville känns så underbart bra. Jag är så nyfiken på hur det kommer att gå för henne på fredag. Kram tillbaka!

 2. En del inser nog inte vad det innebär med raka puckar ..
  Inga konstigheter att du blir ledsen när du blir sviken; det blir nog de flesta. Med undantag som sådana som mig som är rätt hårdnackade gällande sånt där … inpräglat sedan barndomen .. ja, du vet.
  Måste kännas jobbigt för dig när en känsla startar en kedja av fler jobbiga känslor .. som att du känner ilska och förakt och sedan även börjar tvivla på ditt eget värde. Att människor beter sig som de gör .. att saker och ting inte blir som du önskar .. inget av det borde få sänka din självkänsla Jerry.
  En påminnelse Jerry: DU DUGER OCH DU ÄR BRA!!!

 3. Fy för svikare!
  Vad roligt att din dotter får börja i den skola hon vill gå i! Grattis till er som kämpat! Håller fö med dig. Man måste ligga på om det ska hända nåt. Bra jobbat!!
  Kram

 4. Wow, så många goda tårtor … *vill ha*

  Att det ska vara så svårt med ärlighet och raka puckar. Även jag föredrar definitivt en sanning som svider, än lögner som avslöjas senare.

  Försök att lämna sveket/svikaren åt sitt öde och gå vidare så fort du bara kan. Det är du värd!

  Kram, Josse

 5. Svek är bara förskräckligt jobbigt och elakt ont. Hoppas det löser sig!

  Jag är så glad att det blir skolstart på fredag!!! Detta gjorde att i alla fall jag mådde ett snäpp bättre idag.

  KRAM!

Kommentarsfunktionen är stängd.