Positivt besked som gjorde dagen

Ett besked som först var negativt vändes idag till positivt! Jag blev så glad att jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka på jobbet eftersom jag vet hur betydelsefullt detta positiva besked är. Så otroligt skönt att vett och sunt förnuft fick segra! Jag vill tacka de som hjälpt oss på vägen och stöttat. En sådan otroligt skön känsla finns inom mig när jag tänker på detta!

Tofflan är kvar på sjukan. Att det handlade om benet nu är inte riktigt sant eftersom det läkt ut utan nu är det några värden som är risiga och som gör att de inte vill släppa hem henne. Under tiden så lånar jag Clark Kent och jag måste säga att vi kommer allt bättre överens. Han är ett riktigt charmtroll och jag gillar honom skarpt.

I morgon är det löning och fan vad jag längtar efter de pengarna. Hänger jag fortfarande ihop med Clarkan efter jobbet så ska jag passa på att storhandla. Det vore så skönt att få till det och veta att frysen är full till ungarna kommer nästa gång. Men givetvis så hoppas jag ju att Tofflan ska få lämna sjukan så fort det bara går…

Jag ska också försöka tugga i mig en annan relationssak. Det är svårt och jag förstår inte varför jag inte bara kan låta det vara, men det känns inte färdigt på något vis. Hjärtat mitt gnager av längtan. Men ibland så måste man kunna säga farväl även om det inte alls känns bra. För det gnager och skaver och ändå så längtar jag. Initiativet ligger inte hos mig nu eftersom jag sagt det jag vill säga.

Men jag är ändå så glad idag! Så tacksam över att det finns goda människor därute! TACK!

8 svar till “Positivt besked som gjorde dagen”

 1. Tack alla!
  Det känns oerhört bra att veta det jag vet idag. Ni är snälla med era ord.

  Tofflan: Jag gör det med nöje. Jag hoppas så att det släpper för dig snart så att du får börja att må bättre. Kraft och kramar!

  Åsa: Husliga? Du skulle se min frys…hahaha! (;-)

  Gunilla: Jag gillar Tofflan. Hon är en bra människa och sådana hjälper jag. Hoppas så att hon får börja att må bättre snart…

 2. Härligt att ni kan hjälpa varandra hela gänget när det behövs, för man måste ta hand om bilarna också, fast viktigast är att ni mår bra, du o Tofflan och resten av ”gänget”

 3. Är också glad för det positiva beskedet, vad det nu är.

  Och så gillar jag att du erkänner att du tillhör den husliga delen av Uppsala och verkligen ser fram emot att storhandla. Storkok nästa. 🙂

 4. Jag är glad att du gillar Clark och även om jag får komma hem i morgon kan du givetvis låna honom och åka och handla etc. Du ska veta att jag är så tacksam för att du tar hand om honom. 😀

Kommentarsfunktionen är stängd.