Frilla, Brixton & bronsplats

Igår var det faktiskt lite jobbigt med vissa saker. Både sånt jag läste mig till samt vissa kroppsliga symptom. Men som jag försöker intala mig själv numera, det går över, en dag i taget och fokusera på det jag har. Just nu har jag mina barn hos mig och det är gott.

Linn hon jobbar sista veckan för Akademiska. Frida ska idag till frisören och fixa till frillan innan Londonresan. Ellet och jag hänger på och kollar lite affärer i stan. Vi var ju i stan och shoppade lite igår också. Lite sommarsaker till alla barnen blev det och jag hoppas att de blev nöjda.

Vi väntar på Linn. Forumtorget i Uppsala. Själv köpte jag en fin bok om London med kartor och beskrivningar. Jag ska försöka göra upp ett lättare program så att vi har en stor sak varje dag att ha som huvudmål. Just nu ser det ut som om det blir Madame Tussaud, Camden Lock och Brixton och 40 Stansfield Road där David Bowie föddes och bodde sina sex första år i livet.

Vi har en dag utan planer och jag tar gärna emot mera tips. Skivaffärer är vi intresserade av och troligtvis så tar vi den fjärde dagen till att kryssa mellan sådana butiker. Utgångspunkten blir nog Harrods, som Frida är lite sugen på att besöka.

Vad händer i VM-kampen? Helt plötsligt så ligger jag på 3:e plats och fattar ingenting. Har faktiskt chans på slutseger och resan till Madrid. Spooky är ordet. Nu är det paus i fotbollen ett par dagar, men den 2 juli så drar kvartsfinalerna igång. Min slutsegrare Spanien är fortfarande med i turneringen.

Nu ska jag försöka göra mig i ordning inför dagen. Det går trögt. Jag är trött och min säng är inte bra för mig. Grannens katt härjade inatt och jag gick och sov i Ellet säng (han hade somnat på madrass i vardagsrummet) och det var så skönt, så skönt. Inte nog med att soffan är sönder, kanske behöver jag en ny säng också innan kroppen helt säger ifrån.

3 svar till “Frilla, Brixton & bronsplats”

  1. Tommy Jonsson: Jag försöker verkligen att tänka på detta när det är jobbigt i livet. Hur lyckligt lottad jag är med att ha ett sådant bra ex och att vi kan samarbeta så bra som vi kan. Jag tänker ofta på er pappor som inte har den förmånen. Roligt att du nämner fish and chips eftersom det är just det som både jag och Frida längtar efter… så det kommer att bli mycket fish and chips för oss… allt gott till dig!

    Tofflan: Hon sa att det blev ganska bra och det är ju kanonbetyg… (;-) nu klippte hon ju inte av så mycket men det toppades fint och jag tycker att det ser mycket bättre ut nu. Nu ska hon och Linn färga håret innan torsdag…

  2. Oj med dina barn! Vad lycklig du har anledning att vara. Tänk då lite på oss pappor som inte har den möjligheten, gärna då i samband med en måltid på fish and chips i London.
    British Museum och Towern är andra tips i värmen eller regnet.
    Nice trip.

Kommentarsfunktionen är stängd.