Grimhild & magisk gräns

Tidigare så hade jag en blogg som hette Grimhild. Jag följde ett gammalt parkeringshus i centrala Uppsala som sakta men säkert förvandlas till bostäder på ett mycket spännande sätt. Av olika anledningar (som jag idag ångrar) så tog jag bort bloggen, men eftersom bygget ligger mycket nära min arbetsplats samt att jag är fascinerad av konstruktionen så skriver jag åter lite om Grimhild.

070914_grimhild1.jpg

HSB 89 Järnvägsparken är namnet på bostadsrättsföreningen.  I gatuplanet blir det butiker och på taket en gemensam gård med några radhus och däremellan 112 lägenheter i varierande storlek. Dessutom så finns ett mindre parkeringshus kvar. Visst är det ett häftigt bygge? Inflyttning beräknas till mars-september 2008.

070914_grimhild2.jpg

Idag passerade jag en magisk gräns. Jag fick min 5 guldstjärna samt en försenad gåva för att jag gått ner 10% av min totala vikt. Att vara under 100 kg känns otroligt skönt och ger mig en livskick framåt. Jag har nu tagit mer än hälften av mitt mål och jakten på en mindre Jerry går vidare.

11 svar till “Grimhild & magisk gräns”

 1. Hej Jerry!

  Jag ska flytta in i Grimhild-huset. Det var tråkigt att du tog bort din blogg! Vad berodde det på?

 2. järnladyn: Bokmärket är ändrat.

  Linsfia: Tack, jag behöver GO nu… (;-)

  järnladyn: Ja, jag är lite stolt över mig själv.. tack!

  madonnan: Mycket blir lättare när man är smalare… helt klart. Allt gott till dig!

  Beatris: Välkommen hit! Tack och välkommen tillbaka!

  Kim: Ja, du har ju varit med sedan stenåldern…hehehe

 3. Hej
  Hittat hit via skildapappan´s blogg. Läser lite här & lite där för att få lite grepp om din blogg 🙂
  Grattis till viktminskningen, bra jobbat.
  Ha en fin Lördag, tittar nog in igen ngn dag.

  //E

 4. Härligt med lön för mödan…Så duktig du har varit 🙂

  Det blir lättare att motionera också ju lättare man är… (såklart, vilken dum kommentar egentligen…*S*)

  Ha det bra! 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.