Ett nytt år står för dörren! 2023 känns som ett år där mycket kommer att hända i vår värld, men även på det privata planet.

2022 var ett väldigt tufft år för många människor. Tänker inte skriva så mycket om krig, covid-19 och annat elände mer än att konstatera att det varit många prövningar för många och då tänker jag speciellt på Ukraina och dess hårt prövade invånare.

För mig personligen fanns det både glädjeämnen och tråkiga saker som hände under året. Precis som det ska vara med ett år, men kanske är känslorna i många upplevelser väldigt förstärkta detta år. Mitt andliga uppvaktande ”tvingas” fram på ett sätt när mitt ego försöker bestämma på samma sätt som förr, samtidigt som en del av mig jublar och ser förändringarna som nödvändiga. Detta har pågått under året med oförminskad styrka, där mitt medvetande förändras alltmer.

Tror det blir ett år av förändringar. På flera plan.

Gott nytt 2023!