Försöker hålla mig borta från nyheterna men har svårt att helt ”koppla ner”. Det är så mycket tunga och ”mörka” energier i omlopp nu runtom vår värld. Åtminstone känns det så. Kanske har jorden alltid varit ”helvetet” eller den plats där så kallad medveten ondska härjat, men det är på något vis som om det blivit tydligare nu med all social media som bara spyr ur sig negativitet och elände.

Det pågår så mycket tragik och elände överallt. Ukraina är mest synligt, kanske utifrån vår horisont, men det är många andra platser på jorden där det är tufft och jävligt. Iran, Nordkorea och Kina är ”tunga” nationer som styrs av egoism istället för människans bästa för ögonen. Ryssland ska vi bara inte tala om just nu. Otäckt vilka krafter som släppts lösa där.

I alla länder som styrs av diktatur där eliten skor sig är det alltid folket som far mest illa. Folket som bara vill få mat och vatten för dagen och få vardagslivet att gå ihop, utan bråk och rädslor.

Det påverkar många som vill vända mot ljuset. Många kan inte stå emot att falla ner i det mörka, åtminstone för en tid. Det matas på med rädsla från alla möjliga håll. Svårt att ta in vilket helvete en del går igenom. Vet att jorden är prövoplatsen för känslorna, men ändå, det känns just nu väldigt tungt på jorden. Som jag uppfattar det i alla fall.

If I Can Dream.