En sådan fin bild på O och Igor.

Vad tungt det blev när jag gick tillbaka ett år i tiden och tittade på allt jag då skrivit. Om egna erfarenheter, men även vad andra gick igenom. Oj säger jag bara. Tänker inte hänge mig åt klagosången nu när jag skriver öppet igen. Det är tufft för många både för ett år sedan och idag. Men för egen del är det som om tiden stått still, fast jag vet att den inte har det. De stora dragen, de lilla förändras ibland utan att det märks. Sakta men säkert.

I söndags firades jag. För att jag bytte siffror till 57. De närmaste kom och vi fikade av min födelsedag. Köpte det gottaste av det gottaste när det gäller fikabröd. Gifflar och bragokex med choklad är favoriten. Färdigköpt tårta med grön marsipan likaså. Amaryllis av exet med en fin kruka, fin belgisk choklad av yngsta dottern och O samt tre fina kristaller av syrran [Instagram] som även hade med sig en egenproducerad blomma som jag inte vet vad den heter.

Tycker nivån var bra. De som ville komma och de som visste om att jag fyllde år hörde av sig. Tackar för gratulationerna och är tacksam över att jag fick ett år till. Tackar för de som står kvar och de som förstår. En dag i taget in i 2023 om allt går vidare som det nu gör.

Lite snö kom i söndags och igår på själva födelsedagen vräkte det ner. Så nu har vi vinter också… mitt upp i allting…