Var är ni?

Inga äpplen alls knappt i äppleträdet detta år. Grönt och frodigt men ingen frukt. Mycket märkligt år måste jag säga.

Minns året då det var så mycket äpplen att jag tvingades ge bort en massa för att de inte skulle ruttna. Vi talar då kassvis. Äppleträdet bågnade över häcken av alla äpplen. I år knappt ett enda äpple… …märkligt vilken stor skillnad det kan vara.

Efter att ha jobbat på kansliet sex dagar i rad var det i tisdags en befrielse att kunna starta upp datorn hemifrån direkt utan att behöva ta sig ut. Så mycket intryck både vad det gäller ljud- och ljus gör mig så trött numera. Sista dagarna till en sådan grad att jag börjar bli orolig.

För att utesluta kroppsliga saker har jag nu fixat en tid för en grundlig hälsoundersökning där både blod- och urinprov ska tas. Vet mycket väl att jag åldras och att allt förfaller, men i sådan takt? Någonting känns inte riktigt ok i all den här tröttheten som sköljt över mig den sista tiden. Vill kolla upp och utesluta eller få besked om vad som händer med mig.

På lördag kommer sonen tillbaka. En del av mig längtar efter rutiner och att ha sällskap. Så är det eftersom jag har lite svårt att bära helt ensam. Fortfarande och så kanske det alltid kommer att vara. På söndag är det ju val mellan pest eller kolera. Vi går dit tillsammans och kollar sen valvakan på kvällen. Oavsett vilket så kallat block som vinner blir det rörigt i politiken en tid efter.