Mitt yngsta barn fyllde 20 år! Vi firade hemma hos mig och för mig var det viktigaste att sonen blev nöjd och så var fallet.

Han fick fina presenter. Hans mor hade fixat en jättegod hallon- och blåbärstårta och lilltjejens fästman O var grillmästare på kvällen med den äran. Det blev så gott och han är så duktig vid grillen.

Med var också grabbens mormor som var med på första halvan av firandet, fikat. Senare på kvällen blev det som sagt var grill. Det var en fin dag med mycket skratt och även lite allvarligt snack om sådant man sällan tar upp eftersom man inte träffas så ofta.

Nystarten av denna blogg kommer inte innehålla bilder och så mycket ord om mina barn. Skriver jag om dem blir det mer i allmänna ordalag och utan namn. Någonting har tidigare bloggerfarenheter lärt mig och det är bland annat att detta är min blogg och de har aldrig bett om att få vara med. Förr förstod jag inte detta, men idag är det annat därav att jag inte skriver så mycket om dem, nu efter nystarten och då speciellt inte med bild eller namn.