Tycker om högsommarvärmen i lagom mängd. Att gå ut på baksidan och känna de varma vindarna är underbart. Den 21 juli hade vi 34 grader i skuggan och det är årets hittills varmaste dag. Jobbade hemifrån så gott det gick med många små pauser. Det blev även varmt i arbetsrummet.

I söndags tog jag mig en promenad ner mot Storvretabadet. Den dagen var det lite kyligare och inte många badade på söndagsförmiddagen. Har inte varit nere vid badet på länge och ville se hur det såg ut.

Tog en sväng förbi bygget av ett nytt vattenverk i Storvreta. Planerna är att det ska stå klart 2024.

Så glad över mina rosor på baksidan. Har blommat i omgångar detta år.

Jobbade min sista vecka innan semester. Detta år får jag sex veckor och det känns bra. Englandsresan var fin på alla sätt och vis, men jag kom aldrig riktigt ”ner” i vila som jag så väl behöver. Nu har jag fyra veckor på mig att ”bara vara”, läsa igen och liksom göra det som faller mig in. För mig är det semester, att inte planera så mycket utan göra det som känns bra för dagen.