Vägrar att säga något negativt om värmen. Det är så begränsad tid detta och känslan av att befinna sig söderut är härlig, åtminstone tidigt på morgonen och på natten (;-). Men visst, det är lite för varmt mitt på dagen och under eftermiddagen. Man vill liksom bara vara så stilla som det bara går.

Igor ligger helst inne nu på de mest konstiga ställena. Han är som en hemlös kisse och kan verkligen sova överallt. På bilden ligger han direkt på golvet, bakom mig när jag jobbar.

Har jobbat hemma måndag och tisdag för att influensan ska få verka ut ordentligt. Förfarande lite snorig och lite hostig, men då främst efter att jag sovit en stund och sen vaknar till. Det är då som om hela maskineriet fastnat och behöver skakas loss med nässpray och halstablett. Det händer som tur var bara en gång nu per natt och då funkar jag hyfsat på dagarna. I början var det svårt att somna överhuvudtaget på grund av allt snor och all hosta.

Älskade Maja a k a Majvor ligger under en buske på tomten. I flera dagar nu har hon legat där när det varit som hetast och sen fram på kvällskvisten så kommer hon fram. Så även för katterna är det några grader lite för högt just nu, men som sagt jag gnäller inte. Det är ok i några dagar med högsommarvärme. I morgon ska det visst bli ”bara” 24 grader varmt.

Yngsta sonen har varit hos mig sen vi kom hem från England. Han blir nog kvar tills det är helt negativt i stan gällande covid.