Gläds över att jag har energin kvar. Att jag tog mig ut igår och gick. Trots att mitt inre egentligen inte har lust med någonting.

Fullerö Hage 2 april 2022

Ringer alltid min yngsta dotter varje lördag. Det är så fint att kunna prata med henne om hur jag mår och att hon är så klok med sina svar till mig. Mitt hjärta är så tacksamt över att hon mår bra idag och är på en bra plats, både vad gäller jobb och där hon är i sitt liv. Dessa telefonsamtal varje lördag har blivit tradition.

I veckan är det flera födelsedagar som ska firas. Både syrran och A firar dubbla femmor och E på jobbet fyllde 50 i helgen. Tiden går och ibland har jag svårt att ta in detta.

Alldeles utanför husknuten håller kommunen på att planera ett nytt bostadsområde som de givit namnet Grandins backe. Detta är bara i inledningskedet ännu med röjning av träd och slå. Enligt ansökan planeras byggnaderna bli 2–5 våningar höga med plats för upp till cirka 150 lägenheter. Utöver detta önskar man möjliggöra ett vårdboende i 2–3 våningar med plats för cirka 60 lägenheter.

Så det är inget litet bygge vi pratar om. Har redan skrivit en post om planeringen och kanske kommer jag att följa det såsom jag följt Fullerö Hage under åren, vi får se.

Det känns något bättre idag än vad det gjorde igår. Men känslan av att jag liksom inte riktigt vet vad jag ska ta vägen med allt inom mig hänger kvar, dock inte lika intensivt som igår.

Eftersom det även idag är blå himmel och sol blir det garanterat en promenad, även idag.