Detta tröskande, fram och tillbaka. Jobbade tre av fem dagar i veckan på kansliet.

Dagny Carlsson 8 maj 1912 – 24 mars 2022

I torsdags kom beskedet att Dagny Carlsson gått ur tiden. Den 8 maj skulle hon fylla 110 år. Tala om inspirerande själ för många människor i vårt land. Hon var nyfiken in i det sista. Började blogga när hon var 100 år och hon blev uppmärksammad med ett par dokumentärer om hennes liv. En sann inspirationskälla. Vila i frid!

En roligare sak är att jag igår, den 25 mars 2022 äntligen blev skuldfri. För första gången i mitt liv. Det är stort. Har visserligen ett bolån, men värdet på min lägenhet är idag nästan tre gånger mer än när jag köpte, så i det ligger jag plus. En härlig känsla att vara skuldfri.

Bilden till vänster poppade upp på Anyfin när jag loggade in. De har hjälpt mig med att nå mitt mål och kan rekommenderas om du har skulder att använda dig av.

Tog mig till stan idag. Har inte varit hos morsan och mormor på länge nu och ville fixa till deras gravar.

Tyvärr så fanns det inga spadar och sådant utsatta ännu, så jag fick inte ner påskliljorna i jorden. Det gick dessutom inte att gräva med händerna vid mammas grav, det var ganska hårt i jorden.

Men jag var hos henne och morfar en stund och det kändes bra.

Hos mormor är det mer grus, så där kunde jag få ner påskliljan i jorden med bara händerna.

Fick också idag besked om att en nära arbetskamrat fått corona. Tog själv ett test för en stund sedan men var då negativ. Men det kan ju komma senare, får hoppas på det bästa. Men ibland känns det som om man ska få skiten förr eller senare. Tacksam för sprutorna jag tagit eftersom jag tror att det blir lindrigare då om jag nu skulle åka på smittan.