Skogsvallen i Storvreta

Det tunga täcket av mörka energier vägrar släppa greppet. Men det kanske inte är så konstigt såsom det ser ut just nu?

Kände att jag måste ut och gå idag. Ångesten nådde höjder inom mig då jag bara inte kunde sitta inne. Soligt och fint väder.

Isigt på sina håll under min promenad.

Det är svårt att hitta gnistan nu. Är bara ledsen över de som tvingas lämna hus och hem i Ukraina. För att inte tala om dem som blir dödade för att de försvarar sig och sitt land. Det är tungt att ta del av allt detta nu och när man dessutom vet att det kommer bli än värre…

Så det fanns inget annat råd än att ta mig ut och bara gå. Försöka tänka på annat än det fruktansvärda som pågår just nu. Ukraina lider och världen kan inget/vågar inte göra någonting. Situationen är hemsk.

Tog mig i alla fall till ICA för att handla lite. Har pratat med yngsta dottern idag och det kändes fint. Nu ska jag gå och vila en stund. En dag i taget. Det går liksom inte mer just nu. Mina ”verktyg” fungerar inget bra just nu. Men jag håller i och kämpar vidare. Försöker tänka på annat, men det är svårt. En stor svart filt ligger över många av oss just nu.

Att tänka på framtiden är så obehagligt. Jag ber för Ukraina och dess folk.