Åkt på någon dunderförkylning. Började natten mot torsdagen och har nu hållit i sig i tre dagar, inne på fjärde idag. Ont i halsen, snorig och påverkad genom trötthet.

Blev lite orolig för covid-19 så jag köpte ett test i torsdags, men var negativ som tur var. Jobbade hemifrån på torsdagen eftersom jag inte orkade åka till kansliet. Har ju tänkt att försöka jobba tisdag och torsdag framöver.

Någon lustigkurre har skickat mig fem stycken registreringar på undersökningssidor där man ska vara med och svara på frågor och sådant. Blir irriterad över att människor inte kan låta mig vara ifred. Finns ju bara en som kan tänkas göra sådant här mot mig och jag förstår inte varför personen inte låter mig vara ifred.

Känner mig låg och extra känslig med en förkylning i kroppen. Tur att yngsta sonen kom i fredags så jag inte är helt ensam och fastnar i negativa spiraler. Det är lite tufft nu med tankarna, men jag hoppas att det blir bättre när förkylningen släpper. Tror att den påverkar mig negativt.