Foto av Paweu0142 Fijau0142kowski pu00e5 Pexels.com

De här svängningarna tar kål på mig. Karusellen från ljus till mörker gör mig illamående. Idag helt plötsligt så är jag bara gråtmild och tycker nuläget är så påfrestande. Alla de vanliga parametrarna men också beroende på samtal om saker som jag inte rör om i så mycket längre.

Min sexualitet. Min syn på mig själv. Homofob mot sig själv trots att jag vet att killar attraherar mig. Vad andra tycker är inga problem längre, egentligen… det är mina okontrollerade känslor och tankar om mig själv som ibland blir outhärdliga och det där jävla självhatet alltså. Straffa sig själv på något konstigt sätt inom de ramar som gäller idag.

Har också fått tandvärk. En tand som gick sönder för länge sedan tror jag nu är orsaken till värken. Och jag som inte vågar gå till tandläkaren ens just nu. Riskanalys och val i hur mycket och länge jag pallar med denna smärta. Ipren funkar ett tag men hur länge? Sen ser jag tusenlapparna försvinna, vind för våg igen. Att spara går inte för sig för mig.

Nää, ingen bra dag idag. Det mörka fastnar lite väl, men jag vet att det försvinner snart igen. Gråta lite och tycka synd om sig själv en stund och sen upp på hästen igen. Eller hur det nu var….