En positiv nyhet! Att få kvitton direkt i mobiltelefonen och slippa alla utskrivna kvitton! Jag anslöt mig häromdagen till att få kvitton i Kivra.

Detta har jag väntat på länge!

Kivra är min digitala brevlåda där jag får post främst från myndigheterna i landet. Nu får jag också mitt kvitto där när jag handlar på ICA. Så smidigt och så bra att ha allt på ett och samma ställe. Bryr mig inte heller om någon annan skulle kunna läsa vad jag handlar. Vem är intresserad av det?

Det enda är att jag tidigare alltid kollade av kvittot utanför butiken, vilket kändes smidigare med ett papperskvitto. Men det handlar om nya rutiner och jag är säker på att efter ett tag så minns jag knappt hur det var. Att kolla direkt i mobilen funkar bra det också.

Vad jag förstår är det ännu bara Åhléns och ICA-butikerna som är anslutna. Hoppas Coop och de andra snart ansluter. Vore ju fint att ha alla sina kvitton på ett och samma ställe.

Har du inte någon digital brevlåda? Har haft Kivra länge nu och är helnöjd. Allt samlat och inget kan komma bort. Gäller nu alltså även mina kvitton från ICA…