Tala om lycka när jag hittade nästan hela Sarah Brightmans katalog på Spotify. Tidigare har de bästa plattorna saknats. Hon har gjort många fina låtar genom åren. Har starka minnen kring vissa av hennes låtar och ibland sjunger hon så vackert att det nästan gör ont…

La Luna (2000) , Eden (1998) och Dive (1993) är de tre plattor som jag tycker väldigt mycket om och som jag har saknat på Spotify. Helt plötsligt låg de bara där… Några av låtarna väcker starka känslor i mig… …hon berör mig mycket med sin musik. Att det finns så vackra röster och sånger att allt bara ”släpper”. Musik kan vara starka grejor.

Hennes tolkning av Scarborogh Fair går rakt in. Likaså Eden och He Doesn´t See Me. This Love är fantastisk, Hijo de la Luna och The wally likaså. Och inte tala om Captain Nemo som är en riktig klassiker i min musikvärld. Det finns många bra musikpärlor med denna fantastiska själ och den röst hon har! Såg henne live en gång i början på 2000-talet.

Har liksom ”tappat bort” henne de sista åren just för att de bästa låtarna inte funnits på Spotify. Givetvis med hela katalogen på plats kunde jag inte låta bli att skapa min egen lista med favoriterna av Sarah Brightman. Kolla in!