Renoverad busshållplats.

En bättre helg än förra även om djupet och den mörka färgen på tankarna fortfarande i perioder försökt förgifta mig.

Paternity Court med Lauren Lake. Mycket Marie Fredriksson och Roxette i lurarna. Givetvis beroende på Fredrikssons bortgång den 9 december. Känns fortfarande konstigt och på något sätt overkligt. Ledsamt att cancern vann tillslut trots åratal av kamp.

Min syster kom och besökte mig igår. Vågade släppa lite mer på garden, vilket resulterade i tårar. Haft så svårt för det tidigare inför min syster i nyktert tillstånd. Vi kunde prata om sådant som för mig varit väldigt svårt tidigare, som våran relation, under uppväxten. Vågade mer och kunde stå för mina känslor. Inget dramatisk egentligen men jag stannade kvar i det jobbiga inför henne. Efteråt kände jag mig stärkt och glädjen att ha en syster i allt detta känns väldigt bra.

Nu går vi strax in i veckan före jul och det känns helt ok. Förväntningar och detta med att ordna och dona får bli som det blir. Oavsett blir det en annorlunda jul i år och det är ok. Jag har mycket att vara tacksam för.

Things will never be the same.