Bärhjälp & familjeträff

Tog bussen på förmiddagen till Moskén för att där vänta på Claes. Han behövde bärhjälp och självklart ställer jag upp när jag kan. Vädret var varmt och skönt.

Han i sin tur hjälper en äldre dam att flytta ut från koloniområdet Husbyborg. Hon behövde hjälp med en gammal sängram som vi flyttade till hennes källare i stan.

Det är en sådan fin årstid just nu. Fina pelargoner i Husbyborg.

Färgerna gör sig inte rättvisa med en gammal mobilkamera, men ni kanske kan få ett uns av hur fina färger det är på sina håll just nu.

Claes visade runt på Husbyborg. Han har nu haft kolonistuga där med sin Inger i över 35 år och det har blivit så fint på sina håll.

Han bjöd på lunch och som vanligt pratade vi om våra favoritämnen, andlighet och jobbnostalgi. Minnen av medarbetare som lämnat jordelivet bland annat.

Pionerna är på väg nu och vissa har redan slagit ut. De är så fina i all sin prakt. Sen när även prästkragarna står i full blom så är det svårt att tänka på att flytta härifrån. Detta är den bästa tiden att bo där jag nu bor, helt klart.

Gamla minnen i ”Kryptan”.

Bjöd Johan på middag och det var så roligt att träffa honom. Han stannade en stund och det var spännande att få uppdatera sig om läget och hur det går för honom i livet.

Frida kom hem efter en liten stund och helt plötsligt var 3 av 4 ”barn” hemma. Det blev som en liten familjeträff och alla sådana tillfällen är numera guld värda.

I morgon ska jag för första gången i mitt liv gå till en sjukgymnast. Detta för mitt krånglande högerben som inte alls mår bra när jag gått för länge. Förhoppningsvis är jag bara ”sned” i kroppen så att det kan lösas upp med de rätta övningarna.