Madonna släppte sitt fjärde studioalbum den 21 mars 1989 och man kan väl säga att med hits som ”Like A Prayer”, ”Express Yourself”, ”Cherish” samt ”Oh Father” visade hon ännu en gång att hennes plats är i musikhistorien som en av de allra största.

Plattan har sålt i över 15 miljoner exemplar och toppade listorna i många länder världen över. Nu , 30 år senare släpps plattan igen med uppfräschade versioner av några av hitsen.

Då, för 30 år sedan, var jag inte lika ”hookad” i Madonna som jag är idag. Hon var bra, inte tu tal om annat, men från den här plattan är det just ”Like A Prayer” och ”Express Yourself” som jag gillar allra mest. Övriga är ok förutom ”Cherish” som jag bara avskyr. Den klarar jag inte av att lyssna på, inte ens idag. Sen tycker jag några av låtarna åldrats negativt och kanske skulle plattan ha vunnit på några bonusspår, varför inte ett par av de ratade spåren från den tiden? Många är riktigt bra och håller hög klass.

Det jag och många med mig väntar på är ny musik från ”The Queen of Pop” men det verkar dröja ytterligare ett tag. Nu har vi väntat i över 4 år på nya låtar och då räcker det inte för mig i alla fall med ett gammalt avdammat album som släpptes för 30 år sedan.

Kom igen nu, Madonna!