abba 1979
ABBA i Rotterdam 24 oktober 1979. Foto: Fernando Pereira

Tittade och tittade på artikeln men hittade inte datumet 1 april. För det var verkligen den känslan jag fick när jag läste att ABBA gått in i studion och spelat in 2 nya låtar. Det trodde jag aldrig skulle hända!

Låtarna som spelades in i juni 2017 heter ”I still have faith in you” och ”Don’t shut me down”. Första smakprovet blir i ett tv-program i december 2018 där de digitalt framför en av de nya sångerna, 36 år senare… tanken svindlar och man får hoppas att den är kanoners!

Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog samt Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad är modiga tycker jag samtidigt som det finns något befriande över att de faktiskt vågar sig på ny musik efter så lång tid.

Nyheten har spridits sig över världen som en löpeld.