Det är som att cykla eller att simma, har man väl lärt sig det så sitter det i. Det var inga konstigheter alls att köra bil idag, även om det var flera år sedan sist, närmare bestämt nästan 7 år sedan!! Tofflan låg på sjukhus i augusti 2010 när jag lånade hennes bil några dagar.

Fatta, 7 år sedan, det kändes det inte som när jag idag körde, men det finns i ryggmärgen på mig detta med bilkörning.

Ford Fusion
Det är en sådan här bil jag fått låna.

Tog bussen till syrran för att hämta bilen [Instagram]. Fick instruktioner om både hur Morris ska utfodras och hur bilen fungerade. Som sagt, det funkade utan problem att köra hem bilen. Men tyvärr kan jag inte ta den till jobbet direkt eftersom parkeringsplatserna är stängda utan det blir buss från syrran in till jobbet den här veckan.

Gubben är med bil, fram till lördag. Får se om jag orkar med någon liten utflykt till något ställe som jag inte orkar ta mig till med buss. Vi får se. Det är svårt när ekonomin ser ut som den gör, men kanske kan jag bara ut och åka en sväng ändå för att känna känslan. Även om bilar och jag sällan är en bra kombination.. hehe