Sjukhus, bilvakt & en låda glass

Det kändes trots allt ganska ok igår att lämna barnen till Anna. Jobbet idag var ganska lugnt, trots att nu de flesta är tillbaka. De kommer ju ofta till mig när det är fel på saker och ting…

Tofflan har hamnat på sjukan. Inlagd för benet. Jag var dit en snabbis för att jag lovat ta hand om Clark Kent, vilket jag gärna gör eftersom det är en bil.. (;-) På vägen hem så hämtade jag upp Ellet eftersom Anna jobbade. Han var hos mig en stund och vi hann med både pannkakor, glass och lite hockeyspel.

Det är verkligen kul att köra bil igen. Det är ju synd att det är så dyrt att ha en egen. Men jag får försöka njuta den tid jag nu är bilvakt. 100823_01 
Del av Svandammen passerade jag när jag var på väg till Tofflan på sjukhuset.
100823_02
Jag hittade Clarkan innan jag träffade Tofflan på den stora parkeringen.100823_03
Sjukhusmiljö är väldigt speciellt. Lugnt och väldigt tyst. Det är ju tur att Tofflan har sin lilla bärbara med sig och jag hoppas hon bloggar på utav sjuttsingen nu… så tiden går och jag hoppas verkligen att detta nu också innebär ett snabbt tillfriskande så att Clarkan snart får tillbaka sin matte…

100823_04
Eftersom Anna jobbade så fick Ellet åka med dit en stund. Jag tog över och pojken var tillsammans med mig några timmar, tills Anna var klar på jobbet.100823_05
Som sagt, det var riktigt roligt att köra bil igen… och ja, jag kunde ta en bild samtidigt som jag styrde Clarkan

100823_06
Vi stannade till på den lokala butiken och köpte en låda glass.

100823_07
Vi körde en hockeymatch och grabben blir allt bättre. Idag så blev han inte på dåligt humör… (;-)

Nu hoppas jag bara att Tofflan får positiva svar om benet och att vistelsen blir så kortvarig som möjligt på sjukan. Eftersom jag är med bil tillfälligt nu så kommer jag att köra både Ellet och Anna i morgon bitti. Vill hjälpa till så mycket jag kan nu, när jag kan.

Sen vet jag att ett definitivt besked kommer i morgon gällande en mycket viktig sak. Jag ber till högre makter, jag ber till Gud att det blir ett positivt resultat. Det måste bara bli så.

4 svar till “Sjukhus, bilvakt & en låda glass”

  1. Du är en riktig vän, du! 😀 Tusen tack för all hjälp med bilen och så bra att du kunde vara med Ellet i kväll samt skjutsa dem i morgon bitti! Klappa Clark från mig!

Kommentarsfunktionen är stängd.