8 mars 2017 Vintern

Istället för att gå ut och promenera i morse skottade jag snö på baksidan. Det var blött och tungt och efteråt var jag helt slut. Måste ju fixa för katterna så att de kommer ut i den lilla skogen vi har på baksidan eftersom det har fallit en hel del snö sista dygnet.

Detta med återhämtning är fortfarande för mig väldigt svårt. Inte kunde jag sen ta det lugnt och vila inför turen till stan, nej jag körde igång en tvättmaskin och fixade en del i köket. Jag är piggast på förmiddagarna och det är precis som om jag då måste passa på att dona och fixa.

Mitt på dagen åkte jag alltså in till Uppsala. En enkelbiljett till stan kostar numera 70 kronor! Jag vet inte jag, men jag tycker det är väldigt dyrt för den relativt korta bit det är till stan. 140 kronor bara för bussen tur och retur.

Först var jag på Dressman och köpte ett gäng nya fina sweatshirts i olika färger till grabben. Det är fin kvalité på dem och numera måste grabben har storlek M. Tiden går…

Landings Konditori var sedan målet. En fika med en jubileumssemla och en pratstund med C från jobbet stod på agendan och det var så roligt att få träffa henne på tu man hand. Vi pratade som om vi aldrig gjort annat och efteråt kände jag mig riktigt uppåt och kände tillförsikt inför framtiden. Fixade till och med att följa med henne tillbaka för att “pudra näsan” på jobbet.

Vet att jag måste konfrontera mina hjärnspöken gällande vissa saker. Håller också nu på att ta sats för att i morgon ringa ett samtal som kanske blir en hjälp för mig på vägen mot ett “normalt” liv, vad det nu är…

Statements med Loreen går på högvarv just nu… vilken låt alltså!