6 mars 2017 Träd

Förmiddagspromenad i fint väder.

6 mars 2017 Träd och solen

Solen gjorde sitt bästa för att höja humöret. Limbo, rävsax och kanske Moment 22 gör mig väldigt orolig och tyvärr har tankarna cirkulerat kring detta som sitter så hårt åt i mig.

Igår var en helt annan dag och att inte ha mer “kontroll” på tankarna skrämmer mig vilket skapar en sådan ojämnhet i måendet.

6 mars 2017 Elias får Nintendo Switch

Sonen fick idag sitt efterlängtade Nintendo Switch. Att se glädjen och höra hans entusiasm kring konsolen och det första spelet Zelda var härligt.

170306_04

Saker och ting blir allt mindre. Ni ser ju hur liten konsolen är! Den är bärbar och han kan ta med sig den med lätthet dit han är. Tänk hur det var förr, tacka vet jag Nintento 8-bit (NES). Det var grejor det!

Älskar att sitta och lyssna på honom när han pratar om någonting som han gillar. Han ställer in konsolen och försöker få gubben att hänga med i det tekniska. Konsolen kopplas till andra konton som nås från andra enheter och allt hänger ihop som det verkar. Det ligger i molnet ju… (;-)

6 mars 2017 Elias får Nintendo Switch

“Detta är jävligt coolt” säger grabben och jag nickar instämmande. Ett pappahjärta blir varmt av att se glädjen och nyfikenheten kring denna nya konsol.

Mången kraft är värt allt för att få se detta. Nu rakt ner i soffan och där blir jag kvar resten av kvällen. Vad grabben gör behöver jag väl inte ens antyda…?