170112_manen

Sista dagarna har månen varit så stark. När jag ska sova är månskenet fantastiskt klart. Det lyser upp mitt sovrum på ett underbart sätt.

Vill inte köra med klyschor eller älta saker och ting kring mitt mående, men sedan en period är jag sjukskriven. Psykisk ohälsa är något jag ignorerat och tyvärr har mina fina ord genom åren inte gått in hos mig själv, vilket har resulterat i en långvarig sjukskrivning. Försöker landa och komma tillbaka efter en höst som rent psykiskt höll på att ta kol på mig.

När det gäller mig själv är det locket på, svårt att prata med människor på ett djupare plan och överslätningar som hela tiden har gällt gällande mitt eget mående det senaste året. Trots att jag intalat mig motsatsen. 

Nog talat om detta, ville berätta för er som läser min blogg och följer mig någorlunda regelbundet. Jag ger aldrig upp och kämpar varje dag med att hitta en inre frid och ett försök att förstå vad allt detta står för.