7 december 2016 Maja

I onsdags när jag var hemma med Maja.

7 december 2016 Maja

Maja ser en fågel.

7 december 2016 Fönsterbyte

Hantverkarna var duktiga och bytte återstående fönster i onsdags. Givetvis var Maja framme och inspekterade när de tog lunch.

7 december 2016 Fönsterbyte

Från mörkt till ljust. Riktigt fint blev det.

7 december 2016 Maja

Nyfiken Maja.

7 december 2016 Maja

Efter ett tag blev Maja van vid ljuden och kunde till och med sitta still en liten stund.

7 december 2016 Maja

Efter ytterligare ett tag brydde sig Maja inte alls…

9 december 2016 Fönsterputs

När de var klara med alla fönster kom det ett par dagar senare (se idag) fönsterputsare och putsade dem fina. Ibland ser det nästan ut som om det inte sitter något fönster där…hehe.

Kirk Douglas fyller 100!

Idag fyller den amerikanska skådespelarlegenden Kirk Douglas 100 år. Det tycker jag är värt att uppmärksammas. Jo, jag är lite fascinerad av riktigt gamla människor, så är det ju bara och är man sen en aktad skådis så gör de inte saken sämre. Grattis på 100-årsdagen!

DN skriver om hela hans karriär på ett mycket grundligt, gediget och intressant sätt. Du hittar artikeln här!

161209_09 Fyrisån

Tog hjälp. Var i valet och kvalet. Men det blev bra och jag plussar mig själv för att jag inte backade och flydde. Det kan nog bli bra det här med P. Terapi har jag inte velat gått på under flera år eftersom jag har ansett att det inte för mig framåt. Jag hade nog fel. Det känner jag nu efteråt.

På ett sätt kan man se det som om jag återtagit initiativet i mitt egna liv. Att jag tar mig själv på allvar igen. Upp i sadeln igen och fajtas vidare!