161103Igår hade det gått en vecka sedan jag bytte linser i mina ögon. Var då på efterkontroll och allt såg bra ut trots att det är lite dimmigt i kanten fortfarande. Rent medicinskt hade de ingenting att säga, läkningen följer planen s a s.

Otålig som vanligt men att byta ut linserna i ögonen gör att det tar tid för de nya konstgjorda att fungera optimalt.

För jag ser som en hök när det handlar om att läsa och så, men det är suddigt och lite dimmigt för övrigt och ljusglober överallt. Men som sagt, tiden läker detta och ögonläkaren sa att vid kontrollen i januari kommer det att vara stor skillnad. Måste lugna ner mig och inte vara så kravig hela tiden.

Har förbannat låg energi. Orkar fanimej ingenting, En sak ska jag i alla fall göra i helgen. I morgon ska en ängel gratuleras på sin första födelsedag i detta jordeliv. Han är ett sådant ljus och självklart vill jag fira honom på plats. Så är det bara och i det är jag beslutsam.

Varför känner jag inte så när det handlar om andra saker? VARFÖR? Jag förstår mig verkligen inte på mig själv… och då har jag ändå varit med ett tag nu.

Hur sjuttsingen lyckas man kedja fast sig själv och dessutom kasta bort nyckeln?