Kalt i fönstren 1 november 2016

I morgon ska de påbörja byten av fönster i min lägenhet. Jag är sist av alla i hela föreningen och förhoppningsvis blir inte det ihållande regnet snö i morgon. Vartenda fönster ska bytas. Det är bra men orsakar mycket oreda både i lägenheten och i skallen på mig.

Kalt i fönstren 1 november 2016

De olika buden när de skulle komma har stressat upp mig. Först skulle de göra allt i morgon onsdag, sen fick jag en lapp i postlådan om att det fattades fönster och att nytt datum skulle komma. Så uppfattade i alla fall jag lappen. Så var det nu inte.

Kalt i fönstren 1 november 2016

För igår när jag kom hem från jobbet frågade jag en av killarna om det fanns någon bestämd dag för mig. Då sa han att det var halva onsdagen och halva torsdagen som gällde. What? Det stod inte på lappen jag fick och det vara ju bara tur då att jag fick reda på att de skulle komma ändå i morgon.

Tänk om jag inte hade frågat? Då hade de stormat in med fönster och Maja hade säkert dragit till skogs. Varför skickar de ut en ny lapp där de inte står något datum och där det kan tolkas som om det kommer senare, för att det saknas fönster?

Jag blir så stressad av detta och att det nu istället blir två dagar istället för en. I morgon är jag hemma med Maja och hoppas att de då kommit en bit på väg tills torsdag så jag kan ha henne i ett färdigt rum när jag jobbar. Men nu blir jag osäker på hur mycket de kommer att hinna i morgon.

Funderade också på att åka iväg med Maja till A och hennes katter. Men jag vet inte, de lär ju inte känna igen varandra trots att de är släkt. Sen om detta oväder håller i sig har jag ingen lust att dra ut med Maja. Vi får se hur det blir.

Men nu ser det ju för hemskt ut hemma. Fan vad rörigt det är! Värre än det brukar vara och det vill då inte säga lite. Vet inte vart jag ska ställa allt och det är kaos och jag blir bara så upptrissad av allting. Stress på ett negativt sätt. De vill jag ha en viss space vid fönstren för att kunna byta dem och är det inte tillräckligt mycket så kan man åka på att få betala. Det vill jag inte!

En massa karlar springandes med fönster hit och dit. Höga ljud och spring under flera timmar. Kanske blir det ändå en tur till grabben som är hos mor sin…